Wednesday, May 29, 2013

Tukkareissu

Koska "kesälookkina" mukanani kulkenut skunkki oli ollut päässä kesät talvet vuodesta 2011, kävin vähän freesaamassa kuontaloa Sannan luona ML Salongissa. Ja kyllä olen hirween tyytyväinen kun niin on nätti tukka. Näin opiskelijana tulee aika hellävaroin käsiteltyä noita raha-asioita, mutta nyt olen kyllä todella onnellinen, että kerrankin panostin tukkaani.

  Tällainen kellastunut karvapeikko sinne salonkiin hiihti sisään... naurattaisi tuo tumma pälvi, jos se ei itkettäisi niin paljon!

 Aamukahvi olikin ihan paikallaan, en normaalisti ole säädylliseen kello yhdeksän aikaan vielä edes herännyt...


Raikastui ja kaunistui niin, että kohisi! Tuumin siinä puunattavana, että voisin kyllä käydä salongeissa ihan vaan pesetyttämässä hiukset. Niin mukavalta tuntuu, kun joku muu pesee. Koko päivä meni sitten uutta tukkaa ihastellessa ja ulkoiluttaessa muun muassa rannalla. Vilpittömästi voin kyllä suositella Joensuulaisilla "tähtitornissa" sijaitsevaa ML Salonkia.


ja aina on haituvat silmissä kiitos aikaisemman ei niin onnistuneen parturointireissun.

2 comments:

  1. Voin myös lämpimästi suositella ML salonkia sekä hiusten laittamiseen, että ihonhoidollisiin toimenpiteisiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamen ja hoosianna! Myös kauneushoitolan palvelu oli niin ensiluokkaista, että piti ihan tapella nukahtamista vastaan kun sain jäädä naamio kasvoilla rentoutumaan. :)

      Delete