Friday, May 10, 2013

Silmäpeliä ja aakkosiaABC-voidetta odotellessani (ja unohdettuani BB-voiteeni kyläpaikkaan) kävin Sokoksella kokeilemassa pikaisesti hyväksi kehuttua Lumenen CC-voidetta ja matkaanhan se lähti. Sitten jurpi, kun sama tuubi oli toisaalla halvempi. No, nuukuuden jumalat rankaisevat malttamatonta.

Oma ongelmani on kesto-pandalook. Saako CC:llä tummat silmänaluset piiloon? Ei. Eipä sitä ole siihen tarkkaanottaen tarkoitettukaan, joten tulos ei sinänsä yllätä yhtään. Blogin tarpeisiin on onneksi photoshop ja suotimet, mutta tosielämän tilanteisiin on varmaan tyydyttävä menemään juuri sellaisena kuin on. Tummine silmänalusineen kaikkineen.


Plussaa riittävän vaaleasta sävystä! Tuote levittyy hyvin ja tuntuu iholla kevyeltä. Huomasin vasta levityksen tehtyäni, että alle olisi kuulunut laittaa kosteusrasvaa. Tästä huolimatta en ainakaan ensikoetuksella huomannut, että tuote olisi ihoa kuivattanut. Vanhuuden kolkutellessa ovilla ja ryppyjen pelossa onkin tullut hankittua Lumenen syväkosteuttava silmänympärysgeeli, mutta sen toimivuudesta kannattaa ehkä kysyä joltakulta kuivaihoiselta.

Sen sijaan The Body Shopin C-vitamiinia sisältävä kuorinta-aine on ollut miellyttävä, ihoa kirkastava tuote. Itse kun olen kalmankelmeänkukertavan kalpea, niin kirkkautta tässä jo tarvitaankin. Myyjä tosin taisi imarrella suositellessaan käyttämään tuotetta vain kerran tai korkeintaan pari kuussa.

Vaikka kirjoitus saattaa mainokselta kuulostaakin, ovat tuotteet itse ostamiani.

2 comments:

 1. Minä sain juuri täsmävoiteet kosmetologilta ja tiukan komennon, että mitään muita voiteita ei sitten käytetä hoitokuurin aikana.

  no hyvä niin, olenkin ihan tumpelo ihonhoitoasioissa. Mieluusti annan jonkun muun komennella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se onkin ihan huippua, kun saa ammattilaisten ohjeistuksen. Itsehän olen ihan ulalla ja läträän no-kunhan-nyt-jotain. :)

   Delete