Sunday, October 21, 2012

Jalat kuntoon!Kävinpä tuossa taannoin Kauneushoitola Eco Beautyssa jalkahoidossa. Kerron nyt nolostuttavan tosiasian. Minulla on jalkapohjissa sellaiset kovettumat ja käkkyräkynnet, ettei usko pohjan akkakaan. Niinpä olin jo vähän nolona kun ensin tiedustelin, josko jalkojani voidaan edes hoitaa. Henkilökunta oli avuliasta ja sain lyhyen konsultaation jälkeen tiedon, että jalat voi hyvillä mielin tuoda katsottavaksi. Niinpä varasinkin ajan samointein.


Hoitolan tilat ovat erittäin viehättävät ja tuoksu oli suorastaan huumaava. Oma aikani oli jo liikkeen myymälän sulkeuduttua, joten ovi avattiin minulle erikseen. Täyttelin esitietolappuset ja siirryin hoitohuoneeseen. Kaikinpuolin liikkeen sisustus on harmonista, ja rentouttavaa rauhoittavaa musiikkia myöten. Hoitajani Riikka oli oikein ystävällinen, eikä minua juuri nolostuttanut heittää housujakaan pois. Olin nimittäin suuressa ja loistavassa älykkyydessäni pukenut sen verran piukat housut, ettei niitä saanut rullattua polveen asti mitenkään.
Vinkki: Pukekaa jalkahoitoon löysät housut tai vaikka shortsit tai muuta-kuin-housut, jos ette halua olla kokonaan ilman. Sain minäkin tietenin pyyhkeen, ettei alusvaatteisillaan tarvinnut olla.

 Jalkahoito tuntui mukavalta ja samalla sain tietoa omista jaloistani ja kuinka niitä on hyvä jatkossa hoitaa kotona. Käkkyräkynsiinikin löytyi neuvot ja sopivat tuotteet. Hoito tuntui ihanan kiireettömältä ja vaikka en suurelta mielenkiinnoltani eestynyt nojailemaan taakse ja vain rentoutumaan (onhan se jännää seurata millaisilla välineillä niitä jalkoja rapsutellaan!) oli olo hoidon jälkeen uudistunut. Jalatkin tuntuivat ihan uusilta! Milloin lie ovat olleetkaan näin kevyet ja pehmeät!Suosittelen kauneushoitolaa lämpimästi. Heillä on kattavat valikoimat hoitoja ja hoitolan yhteydessä on myös sitäkin kattavammat valikoimat ekologisia tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa.  Eco Beautyn liikkestä löytyy muunmuassa Frantsila, Sante, Mádara, ja Comfort Zone. Eli jos olet luonnonkosmetiikkaa (myös meikkejä) vailla Joensuussa, ota suunnaksi Eco Beauty.

Menisin vaikka heti uudestaan, ja todennäköisesti menenkin heti kun budjetti antaa myötä.Kauneushoitola Eco Beauty
Koskikatu 7 (Carelicumin sisäpiha)
80100 Joensuu 

MA-PE klo 9 - 17
LA klo 9 - 14
(Hoitoaikoja myös iltaisin)

No comments:

Post a Comment