Sunday, August 18, 2013

Pyllytreeni, viikko 5


Viikko viisi, ei pyllykuvaa?

Viikko viisi päätyi lepoviikoksi, josta tarkoituksena on punnertaa uutta voimaa seuraavaa viikkoa varten. Käsittääkseni koulun salikin aukeaa elokuussa, olisikin hauska tehdä "viimeinen" viikko treeniä painojen kera salilla. Kotiin kun ei mitään levytankoa ollut tarkoitus ostaa.

Viikko viisi heijastelee viime viikon fiiliksiä. Isosisko avuliaasti karisti harhakuvitelmat kotitreenin tuloksellisuudesta-- pakko on pumpata rautaa ja paljon, jos jotain näkyvää tahtoo. Vaikka aloittaessa ei ollut erityisesti tarkoitus pakaraa kasvattaa, vaan kasvattaa pakaran voimaa, niin kummasti ne tavoitteet lipesivät ja tähtäys meni pieleen. Sitä on tullut taas luettua "hyppäsin kotisohvalta ylös ja juoksin maratonin viiden viikon harjottelun jälkeen" juttuja netistä, hohhoi.

Tällä viikolla en ole vaivautunut tekemään mitään. Lenkit kutistuivat minimiin, treenejä ei ollut. Olin vain ja lahosin laakereillani. Toisaalta huolestuttaa, mukavuudenhaluisena voi olla vaikea piiskata itsensä taas rutiiniin ja liikkeelle. Makaaminen kun sattuu olemaan välittömästi palkitsevaa.


Viikko viisi jäikin viimeiseksi viikoksi, sillä koko treeni meni ihan läskiksi ja lopulta totesin, että onko tuon nyt pyllynkään väliä. Viikoilla 6 ja 7 kävin juoksemassa, mutta en tehnyt lainkaan lihaskuntotreenejä.

4 comments:

 1. Tuosta pyllystä olisin toivonu enemmän kuvia.. Näytti oikeesti hyvältä viikon 2 kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se suunnitelma meni varsin kuvaavasti ihan läskiksi, kun omasta peräpeilistä olikin hankala ottaa kuvaa, eikä kuvaajaa yleensä siihen hätään mistään saanut. :D
   Nythän koko homma on niin sanotusti levinnyt käsiin, kun koko treenitouhu unohtui lomaillessa ja nyt syksyn kiireiden painaessa päälle (ai mitenniin 50 tuntia töitä viikossa?) ei todellakaan jaksa.

   Delete
 2. No joo mutta lähtötaso oli jo niin kova, että ei ihme jos tulokset ei heti näy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä se ensikesän bikinikuntoon (miksi se muuten pitää tehdä joka kesä uudestaan, hohhoi!) taas inspiroi pepputreeniin ja jopa niihin pyllykuviinkin. :D

   Delete