Sunday, August 11, 2013

Näin aloitat lomasi



Jos olet ostanut lentoliput yhdellä vaihdolla ja vaihtoaika lentojen välillä on 2 tuntia 45 minuuttia, ensimmäinen lento voi helpostikin myöhästyä 3 tuntia! Näin missaat kätevästi jatkolentosi, saat "nopeutetun passin", jonka ainoa tehtävä näyttää olevan hidastaa maahantuloprosessia. Kun vihdoin olet selvinnyt uudelle lennolle, voi hyvinkin käydä niin, että matkatavarasi eivät ehdi samalla lennolla.
Se on viimeinen lento.
Saat matkatavarasi ehkä joskus huomenna. Olet tietenkin nohevasti uskonut kaiken menevän ongelmitta, etkä ole pakannut käsimatkataroihin esimerkiksi puhtaita alushousuja. Matkatavarat saapuvat noin 20 tuntia sinun jälkeesi.



Mikäli olet suorittanut edellämainitut, voi tietenkin käydä myös niin, että hampaita pestessä etukulmurista irtoaa paikka. Matkavakuutuskin on niin kattava, ettei hammassairaudet tai muukaan hammashoito sisälly siihen. Harmi juttu! Kiikuttelet aikasi väliaikaisen paikan ja hammaslääkärin välillä. Lopulta tilanteen ratkaisee n. 200 euron hintaero. Toivot hartaasti, että väliaikainen paikka pitää kolme viikkoa.

Aah, loma.

2 comments:

  1. Who cares, siellä on KESÄ! ja helle! Väliaikainen paikkakin pitää helposti puolitoista vuotta.

    ReplyDelete
  2. Helle on kyllä miellyttävää.

    ReplyDelete