Thursday, May 3, 2012

Työn raskaan raataja

Haluaisin esittäytyä JC:n vaatemyyjänä.
Kävin tänään uusintahaastattelussa, sillä paikallinen liike rekrytoi ns. "vanhoista hakijoista" eikä avoimesti ja myymäläpäällikkö soitti eilen, että olenko yhä kiinnostunut ja haluanko tulla uusintahaastatteluun. Menin enemmän ja vähemmän lukkoon ns. helppojen kysymysten kuten "miten paras ystäväsi kuvailisi sinua" (öö hankala, neuroottinen, äkänen... ei niitä voi sanoo...) ja "mikä on huonoin ominaisuutesi" (öö niitä on aika paljon oon aika laiska ja apaattinen no ei niitä  voi sanoo öö miulla on tosi terveet hiukset? kun ne ei siis mee ees nutturalle kun ne on niinku liukkaat. öö.) kanssa, mutta onneksi se ei kaatanut haastattelua.

Halusin juosta liikettä ympäri kun MP sitten otti paperit sorjiin kätösiinsä, nojasi eteenpäin ja sanoi, että "Kuule, haluaisin palkata sinut nyt samantien". Olen aina pohtinut miten näihin hommiin pääsee. Oman onnistumiseni tie taitaa olla pitkälti MP:stä kiinni, mutta hyvään alkuun pääsin toimittamalla hakupaperit henkilökohtaisesti jolloin sain vaihdettua muutaman sanasen MP:n kanssa ja jäin paremmin mieleen.
Tietämättömille kerrottakoon, että olen aktiivisesti hakenut töitä nyt 3 vuotta opiskelun ohella.

Kunhan saan henkilökunta-alennukset niin lähden kyllä iskän (kiitti iskä!) antamilla farkkurahoilla ostamaan kunnon farkut. Omani ovat kirpparikamaa ja hajoavat kohta atoimeiksi.

Hihii!
Seuraavaksi voisin tarmonpuuskassa siivota tämän läävän, tiskata tiskit, tampata matot, juoksuttaa koiran kymmenen kilometrin lenkille ja ja ja ja...

4 comments:

 1. Isot onnittelut työpaikan johdosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olen tykännyt kovasti!

   Delete
 2. onneksi olkoon työpaikan johdosta :)

  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiitos! Ei voi kuin kehua uutta työpaikkaa. :)

   Delete