Wednesday, May 23, 2012

Kaikki mikä kimaltaa ON kultaa

Materiataivaasta päivää!
Luulen, että tulemme postimiehen kanssa kovin tutuiksi. Hän on viimeisen parin viikon aikana nimittäin kiikuttanut ovelle pakettia jos toista. Haksahduin nimittäin Paypalin avulla ulkomaalaisiin nettikauppoihin, mutta voin vielä huokaista helpotuksesta, sillä olen pitäytynyt n. 10 dollarin arvoisissa ostoksissa.


10 dollarin yläpuolelle nousee tämänpäiväinen paketti, nimittäin Sugarpill Cosmetics ChromaLust irtoluomiväri, Goldilux. Sugarpill Cosmetics postittaa tuotteet minne vain, tuotteet ovat pitkälti vegaaneja ja niitä ei ole testattu missään vaiheessa eläimillä. Pigmenttiä värissä on paljon ja luulenkin, että luomiväri on varsin näyttävä.


Luomiväri tuli hyvin pakattuna ja mukana tuli joitain promotuotteita (mm. pieni näyte toisen väristä irtoväriä, jee!) ja itse luomivärihän on 5 gramman purkissa ja näyttää riittoisalta. Kaikenlisäksi lähetysluetteloon oli käsin kirjoitettu "Thanks Nina!" ja olo oli kuin olisin saanut paketin ystävältä, eikä suinkaan, että olisin vain kasvoton sieluton rahat-pois asiakas.


Suosittelen!
Ja pitihän sen seuraksi ostaa kultaista kynsilakkaa! Siis aivan pakko.

No comments:

Post a Comment