Friday, April 20, 2012

Naamakirja

D:


En tosiaan tiedä mitä muut ihmiset tekevät vapaa-ajallaan. Minä otan itsestäni edustavia valokuvia sotkuisessa kylpyhuoneessa niinkuin kuka tahansa muukin täysin normaali yksilö.

Voin heti alkuunsa myöntää, että minun on tuskallisen vaikeaa julkaista itsestäni epäedustavia kuvia (ja niitähän riittää!). Omassa päässä on käytännössäkatsoen kaksi kuvaa minusta: Ensimmäisen, ruusuisen kuvan mukaan olen ihan kivannäköinen, suhteellisen sirokasvoinen, herttaisen näköinen perusihminen.
Toinen kuva on kuitenkin armottomampi, se muistuttaa rujoista kasvonpiirteistä, epäotollisesta kasvojen anatomiasta, leveästä ja miehisestä leuasta, syvälle asettuneista silmistä ja niiden luomasta silmäpussidilemmasta. Toinen kuva on kertakaikkiaan vain ruma.

Poistan yleensä ne kuvat jotka vastaavat toista kuvaa ja säilytän vain ne, jotka ruokkivat ensimmäistä kuvaa. Pienessä päässä tietenkin ymmärrän, että en ole kumpikaan noista kuvista. Minussa on enemmän toisen kuvan rujoja piirteitä, jotka voi kuitenkin kuvissa piilottaa.Sielussa tosin tuntuu jotain menevän aina rikki kun joudun kasvotusten tämän todellisuuden kanssa.

Ihmisen pää se on kummallinen asia. Peilissä nimittäin taas näkyy ihan eri ihminen kuin yhdessäkään valokuvassa.

No comments:

Post a Comment