Sunday, March 23, 2014

Tuote(n)osto

Pitkällisen radiohiljaisuuden taittaa kevään saapuminen tavallista aikaisemmin ja se fakta, että olen löytänyt suomalaisilta kosmetiikkamarkkinoilta jotain aivan käsittämätöntä ja ihmeellistä.
Nimittäin BB-voiteen, joka ei ole keltainen, eikä oranssi, eikä harmaata luirua täynnä jotain kultahippuja (heleyttävä, synonyymi "me työnnettiin tää täyteen askartelukimalletta").


GOSHilta on tullut uusi BB-voide, en tiedä milloin se on lanseerattu, mutta se on kerrankin kalmanvaaleaa eikä oranssia! Ihanaa! Aiemmin ostama Lumenen CC-voide lähti samointien jäähylle. Voiteen koostumus oli mielestäni myös miellyttävän tuntuinen. Se on paksua, jossain määrin peittävää, muttei tunkkaisen tuntuista. Todellakin hintansa väärti, vaikka puteli onkin auttamattoman pieni jos voidetta käyttää koko pärställe. Itsehän lätkin vain silmänympäryksen villiä kukerrusta hillitsemään.

Vieressä koreilee sitten Kanebon Sensai 38C-ripsiväri. Tämä tarttui alesta mukaan, olen aiemmin käyttänyt saman sarjan taivuttavaa ripsaria, josta tykkäsin hurjasti. Ei tarvitse paljon pesuaineilla hinkata, kun suurin osa tökötistä irtoaa pelkällä vedellä. Ihan yhtä ihastunut en ole tähän "perusripsariin" ollut, koostumus on juoksevampi ja omiin tönkkösuoriin ripsiini taivuttava soveltuu paremmin. Tosin tämän ripsarin mukana tuli näppärä ohjelappunen, jossa huomautettiin, että kuumalla vedellä pestäessä ripsari voi kovettua, eikä näinollen irtoakaan ripsistä. HUPSIS! No ilmankos mukana on lähtenyt niin paljon ripsiä. Itse kun pesen naamataulun yleensä tulikuumalla vedellä syystä "öö bakteerit varmaa kuolee".


Mainittakoon taas nykymaailman piilomainonnasta tietoisina, että molemmat tuotteet olen itse omilla pennosilla ostanut ja hyväksi todennut. Mielipidettäni ei ole ilmaisnäytteillä tai myyntipuheilla vääristelty. Itseäni superkalpeana aina nyppii, jos tuotearvostelut eivät ole totuudenmukaisia ja käyn into piukeana ostamassa jotain oranssia tököttiä, kun se on mukamas "todettu hyväksi vaalealle iholle" tai muuta epärehellistä soopaa.

On mahdollista, että blogin sisältö tulee lähiaikoina muuttumaan, on mahdollista, että blogi poistuu kokonaan tai sen tämänhetkinen sisältö poistuu osittain tai kokonaan. Tai voi myöskin käydä niin, ettei tapahdukaan mitään! Siinäpä jännitystä!

No comments:

Post a Comment