Thursday, February 21, 2013

OPI Hearts & Tarts


Tulin tuossa sortuneeksi jälleen kynsilakkaan. Minulla on niin monta eriväristä (samanväristä) kynsilakkaa, että hävettää. Eniten ehkä hävettää se, että lakat suditaan huoletta näihin huoltamattomiin, kuiviin, epätasaisiin, repeileviin nakkisormien kynsiin. Ei näytä ihan samalta kuin triljoonassa muussa blogissa...

 voi rähmä, koirankarva...


Asiaa sen enempää murehtimatta, uusin ostos on OPI Hearts & Tarts. Värinä tykkään, ihanan hempseä. Vaatii tosin vähintään neljä kerrosta, jotta mitään vaaleanpunaisuutta on havaittavissa. Kuivuu myöskin tuskallisen kauan. Nimim. ai nyt pitäs päästä vessaan ja tiskata ja nostaa sohvaa ja laittaa kengät jalkaan.

+ Neutraali väri, virheitä ei huomaa
+ Kestävä
+ Levittyy helposti tasaisesti, ei raitoja tai kuplia

- Vaatii todella monta kerrosta ennekuin väri tulee esiin
- Kuivuu todella pitkään

4 comments:

 1. Itse on tullut ostettua NYCistä pari OPI:n lakkaa (koska maksavat siellä n.$10 = 8€ (suomessa jotain 16-18€ ja on kyllä kynsilakka-addiktina tullut todettua, että hinta ja laatu eivät aina kohtaa...

  Juuri tuo kuivumisen hitaus ja se että lakkaa pitää levittää 4 kerrosta eli koko hommaan menee n.tunti!! Itse olen pysytellyt esim. Mavalan lakoissa, pullo on sopivan pieni ja edullinen että niitä kehtaa ostaa useampia, määrä on juuri sopiva siihen kunnes sävyyn kyllästyy (tai ostaa toisen uuden samanlaisen) ja kaksi kerrosta riittää ja kuivuu tasaisesti n. 5minuutissa.

  Musta ainakin tuntui että OPI:n lakat levittyivät tosi epätasaisesti ("sivellin" on kovin iso) eli kynsiin jäi "raitoja".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on samanlainen kokemus Essien lakoista, jotka myös ovat Suomessa high-end tavaraa, eli siis todella kalliita! Itse tosiaan kelmisti tilaan omani juurikin Yhdysvalloista, jolloin saan ne n. 5-8 euron hintaan.

   OPI:n lakoissa kuivumisaika on ehdoton miinus. Mavalan lakoissa taas sävyjen kirjo on suppeampi, mutta muuten olen itsekkin näihin "halpalakkoihin" ollut tyytyväinen.

   Delete
 2. Tykkään tuosta väristä, sopii mustan kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hempeä vaaleanpunainen tosiaan tasapainottaa jyrkkää mustaa. Sävy sopii sellaiseksi pikasiistijäksi, sillä se on todella läpikuultava - josta syystä ylläolevaan lopputulokseen upposi neljä kerrosta.

   Delete