Tuesday, March 27, 2012

Materiataivas


Olen puhtaasti hairahtunut lukemaan muoti- ja meikkiblogeja ja tämän hairahduksen tuloksena olen myös hairahtanut itsekkin ostamaan törkeitä kemikaaleja. Kai nainen saa ostaa meikkejä tuntematta pistävää syyllisyyttä patriarkaattisen kapitalismin ikeen alla? Saahan? No, ostin silti.

Pidän sitä Retail Therapyna eli ostosterapiana ja äärimmäisen tärkeänä mielenterveydelleni.
(yhyyhyy miksen osaa olla nainen syyllistymättä kaikesta?)


 En ole täysin varma mitä hain tällä Lumenen Natural Code (Daring) luomiväripaletilla, sillä olen saanut harmikseni todeta ruskean taittavan liikaa punaiseen, sinisen pyyhkiytyvän helposti pois ja vihreän tuovan pääasiassa sairaan sävyn silmänympäryksiin. No, hulluja karnevaaleja odotellessa!


Valkoinen Maybellinen Soft Kohl kajaalikynä on ollut kelpo ostos. Silmiin saa vähän eloa kun rajaa sisänurkkaan vähän valkoista. Olen tykännyt.

 Rimmel Glam'Eyes (hopea) eyelineri. Kahden euron vikaostos, hopeiselle rajaukselle ei näin vaaleisiin silmiin juurikaan tarvetta, ei se edes mihinkään näy. Vaikuttaa kuitenkin pysyvän kiitettävästi paikallaan.

 Tuskallisen PAHANHAJUINEN Max Factorin Masterpiece voideluomiväri, kultainen. Hajustaan huolimatta erityisen käypäinen tuote! Pysyy kiltisti koko päivän ja avaa syvälle sijoittuneita silmiä, toimii myös hyvänä pohjana muille luomiväreille. Tykkään.

 VILAsta kylkiäisenä tullut Max Factorin Smoky Eye Effect luomivärikynä(?)
En ymmärrä miten sen on tarkoitus toimia, saan itsestäni karmivan näköisen. Kaupasta uutena näemmä 13 euroa, joten ei kai hassumpi ilmaiskylkiäisenä.

 Lumene Extra Volume Mascara ripsiväri. En ole järin vakuuttunut, ja tuuhea harja lähinnä torppaa vähäiset ripseni kolmeksi paksuksi klöntiksi. Pysyy kuitenkin kiitettävästi ja sopiikin käytettäväksi jo olemassaolevan ripsarin päälle. Toinen erottelee ja toinen lisää volyymia. Toimii siis sinänsä.

2 comments:

  1. Oon tota max factorin kynää katsellut, mutta aina kauppaan jättänyt. Olen jotenkin vaan niin huono panostamaan meikkeihin -hiuksiin aina silloin tällöin laitan rahaa, mutta naaman suhteen meen aika lailla vanhoilla tutuilla / lahjaksi saaduilla kamoilla. Alkaa kyllä kyllästyttämään kun lukee tälläisiä postauksia -mäkin haluan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin suositella lämpimästi tuota Masterpiece-kynää, vaikka se haiseekin kuolleelle (tai ehkä se on vaan vika omassa kynässäni...) niin se on kyllä ihan näppärä. Ja jos lohduttaa, niin minunkin meikkivarastoni karttuu "se oli alessa" periaatteella. :)

      Delete