Tuesday, November 19, 2013

Pyllytreeni, perästä kuuluu

En siis ajatellut kirjoittaa ilmavaivoista.

nuhruinen villapaita sohvalla, symboliikka on käsinkosketeltavaa

Tänään sohvalla istuessani minua alkoi todella tympiä ja kyllästyttää koko sohvalla istuminen. Niinpä kaivoin pahasti pölyyntyneen stepperin sängyn alta ja etsin resuiset treenikuteet kaapin perältä ja ryhdyin lämmittelemään. Veikkaan, että en lähde ihan yhtä "intensiiviseen" treeniohjelmaan, sillä viimeksi kyllästyin viikolla 4. Jatkoin kuitenkin vanhasta ohjelmasta

15 min lämmittely stepperillä
3x10 Kyykky
3x10 Taakseojennus
3x10 Silta
3x10 Askelkyykky
3x30sek Silta

Venyttely


Yritän tällä kertaa sihdata odotuksiani uudestaan. Kotitreenillä on vaikeaa saada näkyviä muutoksia aikaan muutenkaan, saati jos treeni on kevyttä heilumista. Niinpä yritän asennoitua kuntoiluun fyysisyyden sijaan psyykkisesti; olen huono meditoimaan ja muutenkin rentoutumaan, joten tunnin heiluminen saa olla hetki itselleni itseni kanssa ilman, että mietin koulua tai töitä tai mitä ostaisin serkuille joululahjaksi.

Niinpä berberitreenikin saa luvan monipuolistua. Koska en todellakaan pidä suurimmasta osasta pepputreenin liikkeistä, täytyy vastapainoksi lisätä lihaskuntoliikkeitä, joiden tekeminen olisi minusta edes jollain kierolla tasolla hauskaa (siis hauskempaa kuin sohvalla istuminen).
Sohvaperunaa olisi tarkoitus nostaa jälleen.

Joulukuussa Julia saapuu taas Suomeen. Aion valtuuttaa hänet pieksemään minut pysymään ohjelmassa vaikka tuleekin joulu ja talvi ja tammikuu.

Olisiko ideoita "hauskoiksi" ja "palkitseviksi" kotitreeniliikkeiksi? Välineitähän minulla ei ole kuin stepperi ja käsipainot.

1 comment:

  1. haastoin siut! http://littlemisssaturday.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

    ReplyDelete