Sunday, July 14, 2013

Puolivälin liikuntapohdinnat

 aiheeseen liittymätön kuva jaloista

Kaliforniaan n. 4 viikkoa aikaa. Neljä viikkoa alkaa siis olla takana päin. Olen näinä neljänä viikkona lisännyt liikuntaa päivittäisillä lenkeillä (1 vapaapäivä jolloin ei pakko lähteä kävelemään jos ei tippaakaan huvita), ja helpolla minitreenillä kolmesti viikossa.

Muutamia huomioita:
Liikunta piristää? Puppua. En ole ollut näin väsynyt kesäaikaan. Tämän tyyppinen uupumus on minulle tyypillistä tammi-huhtikuussa, mutta ei kesäisin. Mikään ei huvita. Jos en ole piiskannut itseäni ulos tai treenaamaan, haluan vain istua tai maata.

Höttöhimo on ihan tapissaan. Voisin syödä karkkia ja sipsiä vaikka joka päivä. Normaalisti en edes syö sipsejä, joten sipsintuska onkin ihan uutta. Pullaa, jätskii, sipsii, karkkii, limua, mitä vaan missä on sokeria ja rasvaa ja valkoista jauhoa kiitos! Olen yrittänyt kiltisti syödä lisää proteiinia, hiilareita vähentämättä, mutta silti kroppa huutaa epäterveellistä mättöä. Ja tuskin on suuresta kalorikulutuksesta kiinni.

Kun mikään ei riitä. Viikolla neljä petyin itseeni karvaasti. Kävelin 'vain' 18 kilometriä. Tähtäimessä oli 28. Lauantain treenissä kyykyt jäivät vajaiksi, kun etureidet eivät enää suostuneet yhteistyöhön. En jaksanut 'edes' 12x3 sarjaa. Naurettavaa, olen hypännyt sohvalta ylös ja ryhtynyt hommiin, mutta nyt sekään ei ole mikään saavutus.

Motivaattorit puuttuvat. Näkyviä muutoksia ei ole. Energiaa ei ole tullut lisää, oikeastaan väsyttää vaan helkkaristi enemmän. Olo on surkea ja nuhjuinen-- mitään et jaksa, mitään et osaa, mitään et viitsi. Omaa selkää ei viitsi taputtaa. Liikunnan ilo on varmaan jotain pössyttelijöiden houreita. Aamukahviin meni möröjä röpöjen sijaan ja aamupalaksi vetäisin ärripurripuuroa.

 kiukkuvoileipä.

Kiukuttaa.

2 comments:

  1. Näkyviä tuloksia valmiiksi täydellisellä kropalla taitaa saada vain isommilla painoilla harjoittelemalla. Rautaa siinä joutuu pumppaamaan. Onko rauta-arvot kunnossa, kun väsyttää ja höttökaipuu voi olla hyvinkin joku puutostila, mikälie sinkkikö se oli vai mikä se oli vai miten se meni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raudan pumppaaminen on tylsää, nirinnarin :D

      Delete