Monday, November 19, 2012

Askarruttaa



Aika ajoin minua vaivaa akuutti keski-ikäisyys. Tekee mieli 'kotoilla' tai 'puuhastella' jonkin tee-se-itse projektin parissa. En taida tietää ketään näin nuorta kotoilijaa, oma ikäluokkani taitaa vielä harrastaa viikoittaista kreisibailaamista.


Akuutin keski-ikäisyyden ensioireina olen raahannut talon täyteen keppejä ja käpyjä ja sammalia ja kiviä ja säkillisen ideoita mitä niistä voisi rakentaa.
En ole vielä ehtinyt toteutusvaiheeseen, mutta joitakin ideoita löytyy...

Thursday, November 15, 2012

Surrealismista päivää


Blogirintamalla on ollut hiljaista. En ole hipaissutkaan kameraa, olen käyttänyt ihan liikaa rahaa, ja kärsinyt taas blogikriittisyydestä. "Tää on ihan paska, ei tätä kukaan lue, edes minä en jaksa lukea omaa blogiani" ja niin edelleen ja pois päin.

Olen lueskellut (lue selaillut) muutamaa niinsanottua hyvänmielenblogia. Blogeja, joissa on vain positiivisia postauksia, arjen pieniä iloja, onnenläikähdyksiä. Vaikka en näihin blogeihin koskaan syvenny, niiden lukeminen (lue selaaminen) on piristävää. Kaikki kamala sulaa hetkeksi pois ja voin melkein, ihan melkein kuvitella millaista olisi olla, jos elämässä jaksaisi tarttua ilonväikkeisiin niin antaumuksella, että ne tähän arkihabitukseen jotenkin vaikuttaisivat.

Ollappa onnellinen ihminen.

Saturday, November 3, 2012

Tänään ei jaksa mitään

 Tänään on minun viikon ainoa oikea vapaapäivä, ei siis ole töitä eikä tarvitse raahautua yliopistolla. Niinpä tämän päivän agendaan kuuluisi tolkuttomasti siivoamista ja koulutöitä. Mutta minäpä en jaksa tänään mitään. Pidän ihanan meikkivapaan päivän, sillä etenkin silmänympärysiho huutaa jo armoa. Hyviä silmänympärysvoidevinkkejä (huh sanahirviö) otetaan vastaan.

 Oikeasti tänään olisi pakko tiskata, pyykätä, imuroida ja siivota parveke talviteloilleen. Mutta tänään sataa ja on harmaata ja kylmää. Ei siis huvita. Sen sijaan huvittaa syödä aamupalaa kello 11.30. Ja völjyä jo verrattain likaisessa neuleessa pitkälle iltapäivänpuolelle.

 Tilasin Members.comista kokonaisen garderoobin. Kengät, housut ja paidan.
Kengät oli liian isot. Housut oli liian pienet. Paita oli liian iso.
Takaisin siis vaan koko vaatekerta. Tänään ei huvita ajatuskaan vaatteista.

Haista home vaan, koko kaamos.