Friday, July 20, 2012

Members.com : Lee

Sitä alkaa huomata olevansa töissä farkkuliikkeessä. Olen koko pienen ikäni pukeutunut erinäisiin farkkuihin ja luottanut niihin vankasta, mutta nyt työn lomassa on kyllä syntynyt uusi ihastus tuohon uskolliseen ystävään. Siksi olinkin ihan pähkinöinä, kun huomasin että Lee on -50% Members.com:issa.

Itse olen liikkeessä kokeillut Scarletit, Jadet ja Bonniet ja todennut ne erityisen mukaviksi. Membersiltä saakin nyt niitä kaikkia väreissä, joita meillä ei tällä hetkellä ole liikkeessä (eikä ilmeisesti ole tulossa, nyyh.).

Lähetän mielelläni kutsuja Members.com:iin jolloin saamme molemmat 5€ shoppailurahaa. Ei hassumpi diili! Shoppailurahaa voi kartuttaa sitten itse kutsumalla ystäviään sivuston jäsenlistoille. Eli jos et ole jo jäsen ja 5 euroa(kin) kelpaa, niin vinkkaahan sähköpostisi niin laitan kutsua tulemaan!






Monday, July 16, 2012

Saturday, July 14, 2012

Friday, July 13, 2012

Kiirettä pittää

Blogirintamalla on ollu hiljaista, vaikka materiataivaaseen voisi tehdä useammankin postauksen näin alejen aikaan. Elämä on kuitenkin ollut niin mielenkiintoista ja täynnä meininkiä, ettei tässä ole blogia ehtinyt, viitsinyt eikä jaksanut päivittää.

J saapui Amerikasta sulostuttamaan minun työntäyteistä arkea. Teenkin nimittäin tavallista pidempiä päiviä nyt kun meiltä on väkeä lomilla, mikä sinänsä on ollut todella kivaa. Ei työnteko haittaa, kun töissä viihtyy. J:n hakumatkalla Helsingissä kävimme yhdessä valokuvaajalla. Se oli hauska reissu, josta ei luonnollisesti ole yhtään kuvaa, sillä en halunnut loukata ammattivalokuvaajaa viisivuotiaalla rikkinäisellä pokkarillani!
Mutta kenties niitäkin kuvia sitten joskus.

Tämän reissun jälkeen järjestimme ja vietimme äitini 50-vuotisjuhlia ja siinäkin oli sitten oma ruljanssinsa. Iso kiitos sään jumalille sinä päivänä vallinneesta kesäsäästä. Nyt onkin sitten ollut kylmää ja sateista.

Radiohiljaisuus jatkunee, ei kehtaa näitä arvokkaita minuutteja tuhlata koneella roikkumiseen. :)




Monday, July 9, 2012

Monday, July 2, 2012